Retro och återvinning i hemmet

Idag när vi inreder våra hem så kanske vi mer och mer börjat tänka retro och återvinning av äldre inredningsdetaljer. Att köpa nytt kan vara ren lösning om man inte alls hittar det man letar efter. Kanske det kan renoveras, målas om eller annat som gör att vi gärna använder det ett tag till.

Hitta retro online

Det kanske är så att du redan är på den linjen att inreda med retrodetaljer i ditt hem och följer den linjen fullt ut. Då kan vi tipsa dig om sajten broarne.se som säljer inredning för egensinnade och mycket retroprodukter. Om du vill ha ditt hem i 50- eller 60-talsstil så kommer du att hitta de produkter för ditt hem som du behöver. Du kan göra fantastiska loppisfynd på nätet och hos Broarne och deras onlinebutik. Du hittar allt från porslin till vaxdukar i deras butik på nätet så om du har ett intresse för retro så är det denna butik du ska besöka.

Renovera gamla möbler

Det kan vara så att man har möbler hemma som inte alls går att hitta någonstans, varken på nätet eller på loppisar. Att renovera gamla möbler är oerhört miljövänligt. Det är också en trevlig fritidssyssla att kunna hålla på att klä om en gammal fåtölj eller måla om ett gammalt skåp. Genom att laga och fixa till äldre möbler så kan mans kapa ett hem fyllt av kärlek och värme som man inte hittar i ett inredningsmagasin. Ett hem blir inte bättre än vad man gör det till. Med egna unika produkter så kommer det att kännas som ett hem.