Allt för dig som familj

För de flesta innebär vintern mängder av shopping för att förbereda inför jul och nyår. Det ska köpas presenter till hela familjen, julpynt, och nya kläder att använda på festerna. För att inte nämna det årliga julbaket och allt vad det innebär.

Det är helt enkelt mycket att handla, speciellt för dig med stor familj. Vissa dagar kan det kännas svårt att veta vart man ska börja leta. Även om du har möjligheten att handla det mesta online, som gör det avsevärt mycket lättare med allt julhandlande, räcker det inte alltid.

Hitta inspiration till shoppandet online

Ibland vill du se produkterna live. Du vill kunna vrida och vända på produkterna, eller kanske till och med gå runt och kolla vad som finns i en affär för att hitta inspiration. Idag finns det möjligheter att göra även det online. Du kan hitta något online till hela familjen genom att liveshoppa.

Vad är liveshopping?

Att liveshoppa betyder att du via datorn eller telefonen följer med när någon går och shoppar. Du får då se vad som finns i affären och har möjligheten att nästan känna på produkterna trots att du fortfarande är hemma. Under tiden kan du välja att klicka hem och köpa produkterna du vill ha.