Köp hållbara träleksaker till de yngsta i familjen

Fler och fler inser hur viktigt det är med hållbarhet och att tänka på miljön och framtiden på vår jord. Ett sätt är att satsa på hållbara träleksaker istället för leksaker i till exempel plast.

Det är ett viktigt steg i att avgifta ditt barns sovrum. Undvik dock gamla träleksaker med flagnande färg då de den gamla färgen kan innehålla bly. Satsa på nya istället som är slitstarka och naturmaterial blir aldrig omodernt utan blir ofta klassiska.

Stort urval

Det finns ett stort urval av träleksaker. De känns sköna att ta i då det är ett naturmaterial och de gillas av barnen. Det finns allt från tåg med tågbana till fina byggklossar och dockhus. För att inte tala om variationen det finns till leksaksköket med olika redskap och mat och kakor. Det finns helt enkelt något för alla åldrar och både flickor och pojkar. Trä har blivit modernt igen för inte bara leksaker utan också som inredning i ditt hem. Det är ett material som ligger helt rätt i tiden och rätt för miljön.

Lättillgängligt online

Du kan shoppa loss här och välja och vraka mellan allt som finns för att glädja barnen. Du kommer säker kunna hitta något till alla barn i din släkt eller kanske barnen till dina vänner.