Inreda ditt hem i speciell stil

Hur vi inreder våra hem kan se väldigt olika ut. Vissa vill ha det vitt och enkelt medans vissa kanske vill införliva en bohemisk stil i sina hem. Retro är något som kommit tillbaka och många väljer att välja ett årtal och inreda enligt den stilen. 

Kanske du tycker om saker och stil från 1950 är den stil som du gillar mest och känner att ditt kök ska inredas enligt den tiden. Då får du leta rätt på saker från 50-talet och införliva det i ditt nya kök. Det finns så klart saker som produceras på nytt och har retrostil. Allt för att tillgodose den som vill anamma den stilen. Att återvinna gamla retrosaker är någon som är väldigt populärt och inne just nu.

Det är också ett smart sätt att vara miljövänlig att återanvända gamla saker som någon redan annan har använt en gång. I mångt och mycket så lever vi i ett slit- och slängsamhälle där produkter inte lever speciellt länge i våra hem. Saker som går sönder kastas bort och vi köper nytt. Kanske vi borde tänka om och återvinna saker som går att återvinna. En nätt stolsdyna kanske vi skulle kunna köpa nytt tyg till och klä om istället för att kasta stolen och köpa nya stolar.