Anlita hjälp med fönsterputsning

Att tvätta fönster i hemmet är något som behöver ske några gånger per år, förslagsvis en gång i kvartalet. När du tvättar fönster är det lätt att det blir ränder från fönsterskrapan, en teknik som behöver mycket övning. Det är inte alla som tycker att det är roligt med fönsterputsning, därför är det bra att det finns hjälp att få med det.

Fönsterputsning av duktig städfirma

Städfirmor putsar fönster på en hög professionell nivå. En städfirma har tillgång till bra redskap vilket underlättar tvätten av fönster, och de gör dem skinande rena. Tack vare det RUT-avdrag som finns i Sverige är det möjligt att göra avdrag på städningen, vilket gör att det finns fler människor som har möjlighet att anlita städhjälp.

Tips för fina fönster

Det viktigaste för att få skinande och rena fönster, är att ha bra verktyg och fönsterputs. En fönsterskrapa rekommenderas inte, i stället finns andra verktyg som är skonsamma mot fönster, här hittar du dem. Förutom bra redskap behöver en blandning av fönsterputs finnas tillhands. Det finns de som använder sig enbart av vatten, det är dock mer effektivt att ha en skvätt diskmedel i vattnet. Vatten och diskmedel är dessutom skonsamma mot miljön.