Skapa något nytt av något gammalt

Idag så kanske vi tänker allt mer på vår miljö och gärna återvinner gamla möbler och skapar något nytt av något gammalt. Vi lever i en tid då det kastas en massa gamla möbler som vi skulle kunna renovera upp och de får en andra chans i våra hem. 

Hitta din stil

I de flesta fall så gäller det att hitta den stil som man trivs med och kan tänkas ha i sitt hem. Idag så kan man även köpa nya produkter som har en gammal stil. Retrobutiker finns på nätet där man kan handla saker som är nya men ser ut som de skulle komma från exempelvis 50-talet. Blanda gärna mellan egna renoverade möbler och inredning som är nya men med ett retro utseende. När du hittat din stil så blir det enklare att leta upp saker som passar in i ditt hem.

Ordna garageloppis

Det kanske är så att intresset blivit så stort att du kan ordna med en garageloppis och sälja av de möbler som du renoverat. Då du sålt av det som du vill bli av med så kan du köpa nya kasserade möbler som du renoverar och säljer med förtjänst. För att hitta de möbler som du vill renovera så kan det vara så att du själv får gå på andra garageloppis eller vanliga loppisar för att hitta det som du vill ta dig an och renovera.